Het initiatieprogramma "Pilot for a Week" is eigenlijk dé ideale manier om eens te komen proeven van zweefvliegen als sport. Het is namelijk best mogelijk dat je een echte vliegtuig-enthousiast bent, maar nog niet helemaal zeker weet of (zweef)vliegen wel wat voor jou is...

Een week? Dat is bij ons 10 dagen en je leert op een leuke, actieve manier de basis beginselen van zweefvliegen in de praktijk! Ja, dat lees je helemaal goed: JIJ bent de piloot en JIJ vliegt!

Zo leer je zweefvliegen met de modernste toestellen, neem deel aan gezellige avondactiviteiten met de mogelijkheid van verblijf op onze uitgeruste camping.

Van 16 t.e.m. 27 juli 2018 kan jij een initiatie-tiendaagse zweefvliegen meevolgen: leer zweefvliegen met de modernste toestellen, neem deel aan gezellige avondactiviteiten met de mogelijkheid van verblijf op onze uitgeruste camping.

En verder...

Zeg je na 10 dagen, "goh, ik wil nog wel een paar dagen verder oefenen", dat kan! Hiervoor kan je extra vluchten aankopen, waarbij je per vlucht betaalt en zo zelf kiest hoeveel vluchten je nog wil doen.

Opgelet: dit kan enkel als je aan de volledige initiatieweek "Pilot for a Week" hebt deelgenomen en is beperkt in tijd .

Slecht weer vandaag

Zweefvliegen is een weersafhankelijke sport. Bij slecht weer moeten de deelnemers zeker niet treuren. We organiseren uitstappen naar Pampa Range, een schietterrein voor de Navo-toestellen of gaan zwemmen in een subtropisch zwemparadijs, de mogelijkheden zijn eindeloos.